The smart Trick of kırklareli prefabrik ev That Nobody is Discussing

Wiki Article

Aynı zamanda her geçen yıl değişen piyasa koşulları, bu evler ile betonarme yapıların fiyatları arasındaki makas farkını her geçen gün genişletmektedir. Çünkü betonarme yapıların her geçen gün inşaat maliyeti artar bu doğrultuda fiyatları da artar fakat bu yapılar her zaman ekonomik kalmaktadır.

Satın almak istediğiniz evin projesini alarak arsanızın bağlı bulunduğu belediyeye ruhsat izni için başvuruda bulunun

Firma tarafından dimensions mevcut ev ile alakalı olarak üretim şeması ve çizim sunulmaktadır. Tam burada devreye devlet tarafından verilecek ruhsat için gerekli olan çizimler girmektedir. Gittiğiniz mimarlık ofisinde satın alacağınız villa tipi prefabrik ev

Dört mevsim kullanıma uygundur. Yazın aşısı ısınma kışın ise ısınmama sorunları yaşanmaz.

Yeni nesil teknolojideki makinelerin kullanıldığı modern day bant hatlarında prefabrik ev saatler içerisinde üretilmektedir.

Sevkiyatın tamamlandığı gün belirttiğiniz adreste sizi yeni yuvanıza kavuşturmak için hazır olarak bekleyen Karmod profesyonelleri, yeni evinizi hemen kurmaya başlar.

Karmod, müşterilerine tek katlı prefabrik evlerden prefabrik villaya kadar pek çOkay farklı türde hazır prefabrik ev modeli sunar. Alanında uzman konut tasarımcılarının özgün çalışmalarıyla tasarlanan Karmod hazır tekirdağ prefabrik ev modelleri aşağıdaki şekildedir:

Prefabrik evler, Nevyap'ın yenilikçi ve kaliteli yaşam alanları yaratma vizyonunun bir parçasıdır ve modern-day yaşamın ihtiyaçlarına cevap verir.

En fazla 3 kata kadar ev yapılabilme özelliği vardır. Edirne prefabrik ev için malzemelerin kullanışlı ve montajı kolaydır. Tıpkı beton yapılar gibi imar prefabrik ev modelleri izni alınması gerekir. Elektrik ve su tesisatı tekirdağ prefabrik ev modelleri döşenebilir. Standard beton yapılardan hiç bir farkı yoktur.

Özge Yapı olarak malzeme ve işçilik hataları ve oluşabilecek aksilikler durumunda 2 yıl servis destek garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar garanti kapsamında değildir.

Prefabrik konutlar four mevsim kullanıma olanak sağlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her iklim şartlarına uygun bina üretilebilmektedir. Yapıların kurulacağı yerin iklim özellikleri dikkate alınarak üretim yapılmaktadır.

Siz de uygun fiyata kaliteli bir prefabrik eve sahip olmak isterseniz, tesislerimizde kaliteli malzemeler kullanılarak ve standartlara uygun olarak üretilen prefabrik evinize en uygun fiyatlarla kavuşabilirsiniz.

Zemin Betonu ve Hafriyat İşleri: Prefabrik evin kurulacağı prefabrik zeminin edirne prefabrik hazırlanması ve gerekli hafriyat işlemleri, müşterinin sorumluluğundadır.

Hızlı şekilde iletişime geçmek, prefabrik ev modelleri hakkında bilgi almak içwithin aşağıdaki bilgilerden faydalanarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Report this wiki page